Je bekijkt de reis...

a
A
11 juli 2014 21:51 | Door: pa en ma
Hallo allemaal,
Onvoorstelbaar dat je 334 km rechtdoor kunt rijden. Jullie zien heel wat bijzondere dingen.
Prachtige foto's. dat geeft toch een indruk van dat gebied. Vooral die rode rotsen op de achtergrond.
We hebben gisteren en vandaag droog en warm weer gehad. In Limburg hebben ze overstromingen door hoosbuien en onweer gehad.
Morgen een fijne dag gewenst.
Groetjes van ons.
11 juli 2014 23:15 | Door: Marion
Leuk om jullie reisverslagen te lezen! Wij krijgen er zo helemaal zin in om volgend jaar naar Amerika te gaan!
Geniet er van! Groetjes namens de familie, Marion
14 juli 2014 07:08 | Door: carin
Vanmorgen even weer bijgelezen na een paar daagjes er tussen uit. OP de app hebben we natuurlijk wel het eea gehoord. Prachtig hoor. Dat gebied kunnen we hier niet voorstellen om zo'n lange rechte weg te rijden. Kan me voorstellen dat het gebied veel gebruikt wordt voor film's.
De foto's vd auto gezien, tjonge zeg.......rijd heerlijk zeker.......Nu weet ik ook wel hoe dat komt, onder het verslag van dag 4 staat: vandaag geen foto's gemaakt. we hebben niet terug gekeken.
Ik ga weer een dagje verder lezen, onder het genot van een kopje koffie. Wout is naar zijn werk, en de meisjes slapen nog.
tot zo. Liefs Carin.